gadgets voor tijdens het fietsen. Wat zijn de beste fietsgadgets?

Het voorjaar is begonnen: de 3 leukste fietsgadgets

Nu het betere weer op komst is, is het tijd voor veel fietsliefhebbers om de fiets te pakken en te genieten van heerlijke fietstochten. Met de hulp van enkele leuke fietsgadgets maak je je fietstocht nog leuker. Hieronder geef ik je 3 leuke en vooral handige gadgets die je van het voorjaar zeker kunt gebruiken.

Noke fietsslot

Het fietsslot van Noke maakt gebruik van Bluetooth 4.0 technologie waardoor je geen sleutels meer nodig hebt om je fiets op slot te zetten of te openen. Jouw slot gaat vanzelf zodra je smartphone in de buurt is. Een extra voordeel is dat je via de app iemand anders toestemming kan geven om het slot te openen. Vergeet gerust je sleutels met deze handige gadget.

Shoka bell

De Shoka bell is hét ultieme gadget voor op je fiets. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een fietsbel. De Shoka bell is niet ‘zomaar’ een bel. Hij beschikt namelijk over 8 verschillende beltonen, verlichting, navigatie en een diefstalalarm. De beltonen kun je downloaden en eenvoudig aanpassen via de app. Wanneer je de Shoka bell koppelt met je smartphone, kun je de bel tevens gebruiken voor navigatie. De verlichting van de Shoka bell geeft je dan de richting aan. Pluspunt: het zorgt meteen voor extra zichtbaarheid.

Parapluhouder

Het betere weer mag dan op komst zijn, maar in Nederland weet je het nooit. Het kan hier af en toe flink regenen. Wil je je niet meer zorgen maken of het gaat regenen tijdens je fietstrip? Ga dan voor een parapluhouder op je fiets. Op die manier ben je altijd voorbereid als het gaat regenen. Daarnaast hoef je de paraplu door de houder niet vast te houden. Zo kan je met twee handen aan het stuur genieten van je fietstocht. Wel zo veilig voor iedereen.

 

Ruben, Productmanager E-commerce - Allianz Global Assistance

Ruben

Ruben is Productmanager E-commerce bij Allianz Global Assistance. In zijn vrije tijd pakt hij graag de fiets. Vanaf zijn huis rijdt hij zo lekker de polder in op zijn racefiets voor een sportief rondje. Of met zijn MTB naar de duinen. Maar hij fietst net zo lief op zijn oude stadsfiets naar het station of naar zijn werk.