De beste hostels in de wereld bevinden zich inKaapstad, Pucon en St. Petersburg

De 3 beste hostels in de wereld

Ga je op reis? Eén van de leukste dingen hiervan is natuurlijk om nieuwe plaatsen te ontdekken. Hostels bieden hiervoor uitkomst: deze hebben een relaxte sfeer en zijn net wat gezelliger dan hotels. Wij geven je een top 3 van de beste hostels in de wereld.

The B.I.G – Kaapstad

We openen onze top 3 met één van de beste hostels in Afrika: Het B.I.G hostel in Kaapstad. Dit hostel is in 2018 door Hostelworld verkozen tot het beste hostel van Zuid-Afrika en heel Afrika. Het hostel ligt tussen de iconische bergen van Kaapstad en de prachtige Atlantische Oceaan. Het hostel beschikt over een zwembad, een tuin en een barbecue voor een optimaal relaxgevoel.

Chili Kiwi Lakefront – Pucon

Ook het Chili Kiwi Lakefront hostel is door Hostelworld verkozen tot één van de beste hostels ter wereld. En de bezoekers hebben dit Chileense hostel uitgeroepen tot het beste hostel van Zuid-Amerika. Het hostel ligt naast een prachtig meer en op verschillende plekken in het hostel heb je hier een prachtig uitzicht over. Bewonder bijvoorbeeld het uitzicht vanaf de tuin, de boomhut of vanuit het hostel zelf.

Soul Kitchen – Sint-Petersburg

Onze top 3 sluiten we af met een van de beste hostels van Europa: Soul Kitchen in Rusland. Dit hostel behoort tot een nieuwe generatie van hostels. Het is niet enkel een hostel voor backpackers, maar ook voor families door verschillende soorten kamers aan te bieden; zowel gemeenschappelijke als privé kamers. Het hostel ligt in het centrum van Sint-Petersburg langs de rivier ‘de Neva’. Bezichtig zeker de talrijke toeristsche plaatsen die op steenworp afstand van het hostel liggen.

 

{

Donny

Donny is senior medewerker bij het Service Team van Allianz Global Assistance. Klantgerichtheid komt bij haar altijd op nummer 1. Als zij niet aan het werk is heeft ze een andere passie. En dat is reizen! Wintersport, een weekendje weg of lange reizen naar Australië en Azië zijn haar niet vreemd. Door haar vele reizen is zij de aangewezen persoon om haar ervaringen met je te delen.