Wereldreis maken met Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance

Animaties: de Globetrotter Verzekering

Een wereldreis is heel bijzonder. En wanneer  je lang op reis gaat om te studeren, werken of backpacken is er van alles waar je over na moet denken. In zo’n geval heb je een bijzondere reisverzekering nodig: de Globetrotter Verzekering. Wat dat precies is, legt Daan je uit in zijn animatie.

De vorige keer maakte je kennis met een fervent reiziger: Daan. Hij onderneemt van alles en heeft soms de nodige pech op zijn vakanties. Zo ook op zijn meest recente wereldreis. Gelukkig is Daan verzekerd bij Allianz Global Assistance.

In deze korte animatie laat Daan je zien wat de Globetrotter Verzekering is en waarom deze verzekering geschikt is voor een wereldreis. Meer informatie over deze bijzondere reisverzekering die zeer geschikt is voor lange reizen vind je op Allianz-Assistance.nl.

{

Donny

Donny is senior medewerker bij het Service Team van Allianz Global Assistance. Klantgerichtheid komt bij haar altijd op nummer 1. Als zij niet aan het werk is heeft ze een andere passie. En dat is reizen! Wintersport, een weekendje weg of lange reizen naar Australië en Azië zijn haar niet vreemd. Door haar vele reizen is zij de aangewezen persoon om haar ervaringen met je te delen.