Animaties: Daan van Allianz Global Assistance

Animaties: de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance

Wil je snel weten wat een reisverzekering inhoudt, wat je kunt verzekeren en wat een reisverzekeraar precies voor je doet? Maak dan via animaties kennis met Daan…

Wereldreiziger. Globetrotter. En soms een pechvogel. Dat is Daan. Hij houdt van reizen en onderneemt veel. Net als ons allemaal denkt hij vaak terug aan een fijne vakantie. Toch gebeuren er op reis minder prettige dingen. Je wordt ziek of raakt bijvoorbeeld je koffers kwijt. Vervelend.

In korte animaties laat Daan zien wat de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance inhouden. En wat ze kunnen betekenen voor een reiziger als jij. Handig als je niet precies weet wat een reisverzekering voor je kan doen.

Onderstaande animatie legt kort en eenvoudig uit wat je moet doen als er iets gebeurt tijdens je reis. En wat er precies wordt vergoed:

{

Donny

Donny is senior medewerker bij het Service Team van Allianz Global Assistance. Klantgerichtheid komt bij haar altijd op nummer 1. Als zij niet aan het werk is heeft ze een andere passie. En dat is reizen! Wintersport, een weekendje weg of lange reizen naar Australië en Azië zijn haar niet vreemd. Door haar vele reizen is zij de aangewezen persoon om haar ervaringen met je te delen.