Auteurs

{

Zoë en Olivier – WeLeaf

Op eigen kracht de wereld rondreizen. Dat is wat Zoë en Olivier doen. Door te hiken, kanoën en fietsen trotseren zij de elementen. En via dit gastblog delen zij hun ervaringen. Meer avonturen en tips vind je op WeLeaf.nl. Of kijk voor foto’s, films en de laatste updates naar WeLeaf op Instagram, Facebook of YouTube.

Lees alle berichten van Zoë en Olivier – WeLeaf
{

Meindert Jan

Meindert Jan is eigenaar van Autobedrijf Hazenberg en Autohulpdienst Hazenberg. In de zomer werkt hij ieder jaar als Servicemonteur voor Allianz Global Assistance op strategische plekken in Europa. Hij was al eens de beste monteur van Nederland werkzaam bij de Universeel. Om zijn technische kennis over te dragen geeft hij lessen aan collega’s, zowel voor lichte als zware voertuigen. Volkswagen Jetta’s type 2 zijn een andere hobby van hem. Als vrijwillige Brandweerman is hij ook sociaal begaan met de maatschappij. Zijn passie voor auto’s en het helpen van mensen maken van hem tot de ideale Servicemonteur om mensen tijdens hun vakantie weer snel op weg te helpen.

Lees alle berichten van Meindert Jan
{

Evelyn

Evelyn is sinds 6 juni 2017 met haar vriend op wereldreis. Ze hebben 3 jaar gespaard om de wereld over te gaan op zoek naar de tofste plekjes om te longboarden, surfen en de natuur in te gaan. Ze beginnen in West-Amerika, gaan daarna eilandhoppen (en surfen) in Hawaï, road trippen door Nieuw Zeeland en daarna zien ze wel waar the road takes them. Evelyn houdt van slow-travel, natuur en kustplaatsjes. Tijdens de wereldreis deelt ze haar ervaringen met de lezers van het blog van Allianz Global Assistance.

Lees alle berichten van Evelyn
{

Donny

Donny is senior medewerker bij het Service Team van Allianz Global Assistance. Klantgerichtheid komt bij haar altijd op nummer 1. Als zij niet aan het werk is heeft ze een andere passie. En dat is reizen! Wintersport, een weekendje weg of lange reizen naar Australië en Azië zijn haar niet vreemd. Door haar vele reizen is zij de aangewezen persoon om haar ervaringen met je te delen.

Lees alle berichten van Donny
{

Simon

Simon is Manager Extended Warranty & Telematics bij Allianz Global Assistance en een fervent autoliefhebber. Privé rijdt hij een BMW en als hobby rijdt hij ook nog een in een Chrysler cabrio.

Lees alle berichten van Simon
{

Ruben

Ruben is Productmanager E-commerce bij Allianz Global Assistance. In zijn vrije tijd pakt hij graag de fiets. Vanaf zijn huis rijdt hij zo lekker de polder in op zijn racefiets voor een sportief rondje. Of met zijn MTB naar de duinen. Maar hij fietst net zo lief op zijn oude stadsfiets naar het station of naar zijn werk.

Lees alle berichten van Ruben